joi, 19 decembrie 2013

O MICA INTRODUCERE

Dragii mei,

   Se apropie cu pasi repezi cele mai importante Sarbatori de iarna, iar cu aceasta ocazie m-am gandit sa fac un blog culinar, mi l-am dorit de foarte mult timp...... iar acum am considerat ca este momentul cel mai favorabil.
   Despre mine o sa va povestesc foarte multe pe parcurs, dar cel mai important lucru este: sunt pasionata de gatit, in special dulciurile sunt pasiunea mea.; am ales aceasta perioada pentru ca peste doar cateva zile ne apucam de bucatarit, nu-i asa gospodinelor?
  Peste cateva zile incepem sa scriem listele de cumparaturi, de prioritati...... Urmeaza acrobatiile financiare, bineinteles pentru a tine bugetul in echilibru......urmeaza Revelionul, alte ajustari, reconsiderari, chiar si renuntari.
In aceasta perioada nu trebuie totusi sa uitam, ca adevarata semnificatie a Craciunului nu are legatura cu opulenta, ci cu alte deprinderi pe care "unii" le uita in timpul anului: blandetea, bunatatea, bunavointa,generozitatea etc.
 Dragi cititori, in curand o sa incep postarile cu ce voi pregati la masa de Craciun si de Revelion si va invit cu drag sa-mi vedeti retetele.
 Va astept cu mare drag, Gabriela
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu