INGREDIENTE PENTRU ALUAT:
500 gr. faina, 2 lingurite praf copt(se stinge cu suc de lamaie), 2 oua intregi, 200 gr. zahar pudra,
2 pachetele zahar vanilat, 250 gr. unt, 6 linguri cacao, 6 linguri lapte caldut;
CREMA: Eu am facut o crema cu caise si una cu lamaie.
Crema mascarpone cu caise: 2 cutii crema mascarpone(Lidl), 400 gr. dulceata de caise;
Crema mascarpone cu lamaie: 2 cutii crema mascarpone(Lidl), 4 linguri zahar pudra, coaja si sucul de la o lamaie, se amesteca toate foarte bine.
Aluatul: Se mixeaza untul moale cu zaharul pudra foarte bine, se adauga zaharul vanilat, cele 2 oua, unul cate unul, se adauga laptele, se adauga cacaoa cernuta, praful de copt stins cu lamaie. La sfarsit se adauga faina, rezulta un aluat foarte fin, care se infoliaza si se tine la rece 30 minute.
Se intinde aluatul intre doua folii alimentare, biscuitii trebuie sa aiba 1 cm. grosine. Se decupeaza cu ce forme doriti, se pun in tavi tapetate cu hartie de copt, se coc in cuptorul preincalzit 15 min./160 grade.
Se lipesc cu crema unul cate unul, dupa bunul plac si gust, pofta buna!!!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu